Fourage en transport Vandemoortel

Het hele jaar door de beste fourageproducten voor uw dieren, geleverd aan de beste prijzen. Dat is een belofte waar Vandemoortel Wim bvba graag garant voor staat. De combinatie van transport van allerhande producten in de heenreis en fourageproducten (hooi, stro, houtvezels, zaagsel) in de terugreis levert voor onze klanten heel wat voordelen op. Maar er is niet alleen de prijs. Door de jaren heen hebben wij duurzame relaties kunnen opbouwen met onze nationale en internationale klanten en leveranciers. Die relaties hebben we te danken aan onze voortdurende inzet, stiptheid en klantgerichtheid.

Waarom Vandemoortel Wim bvba?

  • De beste prijs-kwaliteitsverhouding kunnen wij u garanderen door het combineren van ritten en ons uitgebreid netwerk van klanten en leveranciers.
  • Een GMP-certificaat, waardoor u zeker bent van de hoogste kwaliteitsnormen op vlak van voedselveiligheid.
  • Verregaande flexibiiteit, omdat wij zelfs kunnen leveren als u er niet bij bent. Dankzij ons unieke lossysteem hebben wij niemand nodig om te lossen en hoeven we u niet te storen tijdens uw activiteiten.

Uniek lossysteem: Wij leveren ook als u er niet bent

Vandemoortel Wim bvba maakt gebruik van een lossysteem, dat uniek is in Belgiƫ, en waardoor we bij u fourageproducten, zoals hooi en stro, kunnen aanleveren zonder dat u speciaal daarvoor uw activiteiten moet onderbreken. Ons lossysteem, aangedreven door een gemotoriseerde winch, laat de balen hooi of stro achter de vrachtwagen of aanhangwagen vallen, zonder de tussenkomst van een heftruck of ander laadsysteem. De achtergelaten balen kunt u dan gewoon transporteren en stockeren wanneer het u uitkomt. Dit unieke lossysteem laat een flexibele planning toe, zowel van onze levering als van uw eigen activiteiten.

Ervaren en gedreven

Wim Vandemoortel kreeg transport en fouragehandel als het ware met de paplepel ingegeven. Op het bedrijf van zijn vader deed Wim de nodige ervaring op. In 2008 begon hij zijn eigen fourage- en transportactiviteiten uit te bouwen onder de vorm van Vandemoortel Wim bvba. Het werd het begin van een succesverhaal. Vandaag geven Wim en zijn echtgenote leiding aan een team van drie werknemers. Met veel gedrevenheid en met een wagenpark van vier vrachtwagens met aanhangers bedienen ze de nationale en internationale markt.