Fourageproducten - hooi

Vandemoortel Wim bvba is uw partner voor het leveren van verschillende hooisoorten gedurende het hele jaar. Wij bieden een breed assortiment aan hooiproducten aan en kijken voor u altijd uit naar de leverancier die de beste prijs-kwaliteitsverhouding biedt.

Enkele van onze hooisoorten zijn:

Weidehooi

Weidehooi wordt regelmatig in de melkveehouderij gebruikt. Vandemoortel Wim bvba gaat altijd op zoek naar de beste kwaliteit weidehooi, die voldoende stofvrij, fris en droog is.

Dorshooi

Dorshooi is het overblijfsel van de graszaad-oogst en bestaat uit de stengels van gras, zonder het blad en de halmen. Dorshooi is een uitstekend vezelrijk ruwvoeder en is in het bijzonder geschikt als pensprikkeling. Bij Vandemoortel Wim bvba bieden we verschillende soorten dorshooi aan, zowel gesneden als ongesneden.

  • Roodzwenk: behoudt de ‘prik’ en is dus ideaal voor in de mengvoerwagen
  • Rietzwenk: ideaal geschikt voor ruwvoer voor paarden
  • Engels raai: zeer geschikt als grof paardenhooi

Luzerne

Luzerne is hooi afkomstig van een vlinderbloemige plant. Deze hooisoort heeft een grove vezelstructuur voor een goede pens- / darmwerking en een hoog gehalte aan verteerbaar eiwit. Luzerne is zeer geschikt voor koeien, paarden, schapen, geiten en kleinvee. Bij Vandemoortel Wim bvba kunt u terecht voor zongedroogde luzerne (gesneden of ongesneden) en fabrieksgedroogde luzerne.

Hooi bestellen?

Bij Vandemoortel Wim bvba combineren we de levering van hooi met andere types van transport. Zo krijgen wij zo weinig mogelijk onnodige kilometers op de teller en kunnen we u een zeer voordelige levering aanbieden.

U wil hooi bestellen? Neem dan contact met ons op via ons webformulier of bel ons op +32 (0)476 63 54 72.