Fourageproducten - Stro

Vandemoortel Wim bvba levert het hele jaar door stro aan van gegarandeerde kwaliteit aan nationale en internationale klanten. Dat kan zowel direct van het veld geleverd zijn tijdens het seizoen, als afkomstig zijn van de opslagplaats buiten het seizoen. Wij bieden een breed assortiment aan strotypes, die zowel voor voer als voor strooisel kunnen dienen en kijken voor u altijd uit naar de leverancier die de beste prijs-kwaliteitsverhouding biedt.

Onze stroproducten zijn verkrijgbaar in verschillende vormen:

  • Gehakseld (in lengtes tussen 1 en 5 cm): voor gebruik als voer of strooisel, in balen van 300 kg
  • Gesneden (in lengtes tussen 4 en 8 cm): ideaal voor voer
  • Ongesneden: voor gebruik als stalstrooisel

Enkele van onze strotypes zijn:

Tarwestro

Dit type stro is een ideaal strooisel voor stallen of ligboxen, omdat het zacht is en goed vocht absorbeert. Maar ook als structuurvoer is tarwestro uitermate geschikt. Wij leveren uw tarwestro het hele jaar door in grote balen van 300 tot 500 kg.

Gerstestro

Gerstestro (of gerststro) is een populair product voor gebruik als structuurrijk voer voor melk- en jongvee. Het is zachter dan tarwestro en het heeft meer smaak, waardoor de dieren het graag eten.

Koolzaadstro

Koolzaadstro heeft groot absorberend vermogen, en net daarom is het uitermate geschikt als strooisel voor paarden en pluimvee. Gehakseld koolzaadstro kan ook dienen als structuurvoer voor melkvee. Wij leveren uw koolzaadstro in alle mogelijke lengtes en verpakkingen: van kleine balen van ongeveer 20 kg tot grote balen van 300 tot 600 kg. 

Stro bestellen?

Bij Vandemoortel Wim bvba combineren we de levering van stro met andere types van transport. Zo krijgen wij zo weinig mogelijk onnodige kilometers op de teller, waardoor we u een zeer voordelige levering kunnen aanbieden.

U wil stro bestellen? Neem dan contact met ons op via ons webformulier of bel ons op +32 (0)476 63 54 72.